Назад
AB Library Live Talk: Assassin’s Creed Valhalla

27 січня 2021

AB Library Live Talk: Assassin’s Creed Valhalla

22 січня у креативному просторі AB Library компанії AB Games пройшов ексклюзивний івент нового формату — Live Talk. Івент був присвячений нещодавньому блокбастеру від Ubisoft — Assassin’s Creed Valhalla.

До нас приєдналися спеціалісти із Ubisoft: Senior Art Director, Рафаель Лакост та Associate Producer, Євген Скачков

В інтерв’ю з Рафаелем, ми дізналися, як він втілював свої творчі задуми під час роботи над AC Valhalla. Тільки уявіть — лише концептування та розробка дизайну головної героїні, Ейвор, зайняла цілих два роки

Також Рафаель, як один із візіонерів гри, поділився з нами своїм досвідом проведення історичних та мистецьких досліджень, своїми методами пошуку натхнення та показав свою колекцію улюблених артбуків. Серед них роботи Франсуа Схьойтенa, Жанa Жиро та Реджи Луізеля. Окремо Рафаель відмітив сильний вплив на свою творчість робіт Хаяо Міядзакі.

Відповідаючи на запитання наших глядачів Рафаель зізнався, що його найулюбленіша гра серії – Assassin’s Creed Origins.

 

Його колега, Євген, поділився із нами тонкощами розробки accessibility-функцій для AC Valhalla — як додаткові налаштування допомагають грати в гру людям з вадами зору, слуху та моторики.

Також до нас завітали друзі із видавництва Mal’opus і спілки «Шлякбитраф». Вони розповіли про унікальні особливості українського видання артбуку «Світ гри Assassin’s Creed Valhalla», та труднощі, з якими зіткнулися при перекладі.

Дякуємо нашим партнерам та гостям із Ubisoft, Mal’opus, Шлякбитраф, Play.ua, ABGames, DOU.ua, Games Gathering, співтовариства PlayStation Україна, inGame Job, Achievers Hub та Values Value.

 

Загалом наша трансляція на Youtube набрала вже більше 500 переглядів і ми дякуємо кожному глядачу та коментатору, що приєднались до нас онлайн.

Подивитись AB Library Live Talk Assassin’s Creed Valhalla можна за посиланням — https://www.youtube.com/watch?v=9cqp_nW9lrw

 

Вже скоро ми анонсуємо наступний Live Talk-івент, тож підписуйтесь на наші сторінки у соціальних мережах та на наш YouTube-канал. Залишайтеся з нами!

 

Команда AB Library