Назад
Компанія AB Games відкрила новий арт-простір — AB Library

30 грудня 2020

Компанія AB Games відкрила новий арт-простір — AB Library

22 грудня 2020 року компанія AB Games відкрила новий арт-простір для представників ігрової індустрії і креативних професій — місце для тих, хто створює світи.

У найближчий рік команда AB Library планує розширити колекцію до 1000+ артбуків. Відвідувач AB Library зможе зануритися у вивчення незвичайних світів і знайти натхнення для створення власних креативних всесвітів.

 

Також AB Library стане місцем проведення тематичних івентів.

21 і 22 грудня команда AB Library провела перший івент —AB Talks. Це невелика конференція всередині компанії в форматі TED Talks, на якій співробітники компанії AB Games ділилися досвідом, обговорювали нові тренди і будували плани на наступний рік.

Окремо варто згадати унікальний івент, який пройшов в AB Library 22 грудня з 19.00 – 21.00 — всеукраїнська онлайн презентація артбуку по грі Cyberpunk2077 від видавництва Vovkulaka. В ході івенту ми розіграли перший екземпляр нового артбуку серед глядачів онлайн-трансляції і наших читачів в соціальних мережах.

Посилання на трансляцію: https://youtu.be/BKOIJDgRwy8

 

У найближчі півроку команда AB Library буде регулярно робити текстові та відеоогляди Артбук із залученням відомих спікерів з геймдева, IT, дизайнерів, письменників, режисерів і музикантів.

На кінець січня запланований старт серії мітапів зі спікерами зі сфери культури і IT, спільно з командою uzahvati – авторами імерсивних вистав.

Команда AB Library розвиває співпрацю з українськими партнерами і планує залучати найбільші світові видавництва, щоб зробити AB Library найкращим місцем для креаторів.

 

 «Мрія багатьох років — ніби в скарбницю потрапив. Відчуття щасливої ​​дитини, яка отримала в подарунок іграшкову залізницю, про яку довго мріяла! »

Антон Большаков, Product Owner, AB Games

 

 

“The Library is an arena of possibility, opening both a window into the soul and a door onto the world.”

Rita Dove, American poet and essayist

 

 

Нові світи створюються людьми, вони народжуються і формуються всередині. Те, що ми коли-небудь бачили, чули, читали, переживали і відчували, відкладається в нас і відображається в наших проектах. Кожен автор створює свій світ — свідомо чи несвідомо. Щоб робити це усвідомлено і впливати на якість, цього необхідно вчитися і здобувати знання. AB Library стане центром таких знань.

Ми прагнемо до того, щоб автори закладали в архітектуру своїх світів нові творчі змісти. Наша місія — формувати якісний досвід, щоб творці світів черпали натхнення в AB Library. AB Library – простір для тих, хто створює світи в іграх, літературі, кіно і музиці.

 

Слідкуйте за нашими анонсами в соц мережах AB Library fb і instagram

Напишіть нам:

anzhela.itskovich@ab-games.com

Анжела Іцкович